Joga

Životni stil mnogih zaposlenih ljudi je sjedilački što posljedično dovodi do bolova u leđima, vratu, ramenima i rukama, ukočenosti, loše cirkulacije, ali i psihičkih problema koji se manifestiraju kroz depresiju, bezvoljnost, tromost duha i stres što nerijetko dovodi do sindroma profesionalnog sagorijevanja.

Dokazano je da nam u otklanjanju ovih tegoba može pomoći joga kao aktivnost koja tijelo dovodi u balans, poboljšava zdravlje, vitalnost i fleksibilnost, ali njen opseg je puno širi tako da se kroz vježbanje smanjuju stres i bol, a poboljšava se i disanje.

U suradnji s našim partnerom, joga studiom Plavo drvo, organiziravo za vas yoga programe i to u nekoliko varijanti, ovisno o vašim željama i potrebama. Neovisno koji program odabrali, ono što će vaši zaposlenici sigurno dobiti je uvid u tehnike kojima mogu smiriti i stabilizirati um te poboljšati koncentraciju i kreativnost, kao i naučiti male trikove drevnog jogijskog sustava vježbi koje će moći koristiti i na radnom mjestu.

Mogućnosti:

  1. Trosatni program vježbanja joge te pranayame (vježbe disanja) i meditacije uz stručno vodstvo certificiranog učitelja
  2. Cjelodnevni ili višednevni program uz kombinaciju yoge, disc golfa i jedinstvenog gastro doživljaja koji će vas napuniti energijom i dati vam nova znanja o tome kako se jednostavnije boriti s poslovnim izazovima, stresom, cjelodnevnim sjedenjem i sl.