Disc golfom po Hrvatskoj - Doček 2019

Pridružite nam se u Hrvatskoj na posebnom izdanju programa Disc golfom po Hrvatskoj - ovog puta uz doček Nove 2019. te u društvu s četverostrukom svjetskom prvakinjom Paige Pierce. Ponesite diskove i pustite da vas uz šetnju po različitim disc golf lokacijama upoznamo s našom zemljom, njenom prirodom, kulturom i gastronomijom.

Za prijave i informacije javite nam se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cijena aranžmana je 6.300,00 kn odnosno u protuvrijednosti oko 850 € ili 980 US$.

Cijena uključuje: Prijevoz, turističkog pratitelja, 7 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama, jamčevina za paket aranžmane i osiguranje od odgovornosti, organizaciju i realizaciju programa, sve obroke navedene u programu i ulaznice za sve sadržaje iz programa, razgled Varaždina, Poreča i Motovuna s licenciranim vodičem.
Cijena za smještaj u jednokrevetnu sobu može se dobiti na upit.

Za ovaj program vrijede opći uvjeti poslovanja DMK Vall 042 d.o.o. te je osigurana jamčevina po ugovoru br. 294094000005 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Preporučamo uplatu paketa putnog osiguranja. Osigurana je polica osiguranja od odgovornosti broj 078700018387 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin

Promotivnu brošuru ovog aranžmana možete u PDF obliku preuzeti s lijeve strane ove stranice.

Program aranžmana

Dan 1 - subota, 29.12.

Bilo kada kroz dan, ovisno odakle stižete, naš tim vas s veseljem očekuje u Motovunu gdje se smještate u sobe u Vili Borgo. Ukoliko dolazite avionom ponuditi ćemo vam i mogućnost transfera s aerodroma na koji dolazite do Motovuna.

Kako biste pobliže upoznali svoje suputnike za  narednih 7 dana, pripremili smo zabavni team building program s kojim startamo u ranim večernjim satima. Nakon što se dobro zabavite i sklopite nova prijateljstva, slijedi zajednička večera i vinska proba u jednom od obližnjih restorana. Nakon večere, svi koji nisu preumorni od puta, dobrodošli su da se s nama presele u prizemlje Vile borgo nastave večernje druženje.

Dan 2 - nedjelja, 30.12.
Nakon doručka zajednički krećemo autobusom za grad Poreč (45 minuta vožnje) gdje je uređen montažni disc golf teren od 13 staza na kojem ćemo odrigati turnir u dvije runde. Nakon igre i proglašenja pobjednika svi zainteresirani će se moći pridružiti disc golf klinici koju će voditi Paige Pierce.
Po završetku klinike uputiti ćemo se u centar Poreča, ručati, pa razgledati ovaj tisućljetni grad i kulturno dobro s popisa UNESCO-ve liste svjetske baštine, Eufrazijevu baziliku. Ranokršćanski sklop jedini je cjeloviti sačuvan spomenik iz tog vremena u svijetu. Nakon razgleda grada krećemo prema Motovunu, a nakon odmora okupljamo se za zajedničku večeru i zabavni večernji program.

Dan 3 –  ponedjeljak, 31.12.
Posljednji dan 2018. godine započinjemo poludnevnim izletom na kojem ćemo se uputiti prema gradu Puli (60 minuta vožnje). U Puli ćemo posjetiti rimski amfiteatar Arenu te prošetati centrom grada, pa nastaviti put prema Labinu. Nakon obilaska Labina krenut ćemo kroz istarska brda prema Motovunu te razgledati još neka manja mjesta, a u jednom od njih i stati na ručak.
U Motovun ćemo se vratiti do 16 sati kako bi imali vremena odmoriti i pripremiti se za večernji program i doček 2019. godine.
Od 20 sati ćemo se okupiti u hotelu Kaštel gdje započinjemo s zabavnim druženjem koje će potrajati sve to ranih sati 1. siječnja.

Dan 4 - utorak, 1.1.
Kad se oporavimo od slavlja, u kasnim jutarnjim satima ulazimo u autobus i krećemo na put za grad Slunj. Putem ćemo stati na nekoliko zanimljivih lokacija te ručati. Ako se ne zadržimo previše na putu prije mraka obići ćemo i slikovito mjestašce Rastoke poznato po brojnim jezercima, slapićima i brzacima. Predvečer se smještamo u hotel Mirjana Rastoke gdje nas čeka večera.

Dan 5 – srijeda, 2.1.
Srijedu započinjemo nešto ranije (8:00h) s obzirom da je ispred nas vrlo aktivan dan i mnoštvo toga za vidjeti i doživjeti. Prvo se zaustavljamo u najstarijem i najpoznatijem hrvatskom nacionalnom parku, Plitvičkim jezerima. Svojom iznimnom ljepotom očaravaju još davnina, pa ne čudi da se nalaze i na popisu UNESCO-ve svjetske baštine. Nakon 3-4 sata šetnje mostićima i putevima okruženim prekrasnim slapovima i brojnim jezerima, vrijeme je za nadoknadu potrošene energije pa ubrzo nakon nastavka puta stajemo na ručku. Spremni za nove pobjede, stižemo u Zagreb, hrvatsku prijestolnicu i jedan od gradova s najboljom adventskom ponudom u Europi.
Nakon smještaja u hotel izlazimo u grad i uživamo u blagdanskom duhu do kasnih sati.

Dan 6 – četvrtak, 3.1.
Rano jutro iskoristit ćemo za još jednu šetnju po centru Zagreba, a krajem prijepodneva sjest u autobus i krenuti prema Varaždinu, gradu poznatom po brojnim baroknim i renesansnim palačama. U Varaždinu ćemo zajednički ručati pa razgledati poznati muzej insekata i kukaca te malo odmoriti prije večernjeg izlaska. Nakon večere ćemo krenuti na još jedan adventski provod do kasnih sati.

Dan 7 –  petak, 4.1.
Kroz jutro ćemo još jednom prošetati po Varaždinu, a tko poželi moći će i zaigrati disc golf na terenu gdje se igra međunarodni turnir Drava Forester. Nakon zajedničkog ručka krećemo na naše zadnje odredište - resort Terme Sveti Martin. Tamo se smještamo u hotel te odmaramo na bazenima i u spa centru. Za večeru ćemo se uputiti u obližnji restoran Terbotz.

Dan 8 - subota, 5.1.
Posljednji dan našeg druženja započeti ćemo turnirom na disc golf terenu od 13 staza. Igrati ćemo dvije runde pa proglasiti pobjednike nakon čega slijedi odlazak. Za sve sudionike koji odlaze na aerodrom ponuditi ćemo mogućnost trasnfera.

Dopuna - dan 9, nedjelja 6.1.
Dodatno na paket svi koji žele i mogu ostati još jedno noćenje - dobrodošli su ostati s nama u Toplicama Sveti Martin. Na programu će biti još jedna zajednička večera i druženje, pa disc golf igra u nedjelju prijepodne.
Cijenu za dopunu dat ćemo vam na upit.