Disc golfom po Hrvatskoj - 2019

Pridružite nam se u Hrvatskoj na 8-dnevnom programu, ponesite diskove i pustite da vas uz šetnju po različitim disc golf lokacijama upoznamo s našom zemljom, njenom prirodom, kulturom i gastronomijom. Osim što ćete odigrati jedan PDGA Tier C turnir, imat ćete priliku zaigrati disc golf na još četiri terena, vidjeti brojne znamenitosti te isprobati razne gastronomske specijalitete.

Program Disc golfom po Hrvatskoj vam donose tvrtke Lagoda j.d.o.o. i DMK Vall 042 d.o.o. koje od 2011. godine zajedno razvijaju disc golf u Hrvatskoj i regiji te su organizirale preko 30 međunarodnih disc golf turnira, među kojima i Europsko prvenstvo 2018. godine. Sudionici na turnrima koje je organizirao ovaj duo dolazili su iz 30-ak država iz cijelog svijeta, a među njima su bila i svjetski poznata imena poput Paige Pierce, Simon Lizotte, Philo Brathwaite, John Baldwin i mnogih drugih...

Za prijave i informacije javite nam se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U 2019. ovaj program organiziramo na upit za grupe od 6 i više osoba.
Cijena aranžmana je 8.000,00 kn odnosno u protuvrijednosti oko 1.080 € ili 1.200 US$.

Cijena uključuje: Prijevoz, turističkog pratitelja, 7 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelima s 4 zvjezdice, jamčevina za paket aranžmane i osiguranje od odgovornosti, organizaciju i realizaciju programa, sve obroke navedene u programu (4 puta ručak i 6 puta večera) i ulaznice za sve sadržaje iz programa, razgled Varaždina, Poreča i Pule.
Doplata za smještaj u jednokrevetnu sobu iznosi 1.200 kn odnosno u protuvrijednosti oko 170 € ili 180$.

Za ovaj program vrijede opći uvjeti poslovanja DMK Vall 042 d.o.o. te je osigurana jamčevina po ugovoru br. 298090000017 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Preporučamo uplatu paketa putnog osiguranja. Osigurana je polica osiguranja od odgovornosti broj 228090039839 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin

Promotivnu brošuru ovog aranžmana možete u PDF obliku preuzeti s lijeve strane ove stranice.

Program aranžmana

Dan 1 - subota
Bilo kada kroz dan, ovisno odakle stižete, naš tim vas s veseljem očekuje u Toplicama Sveti Martin. Smještamo vas u luksuzni Spa Golfer hotel, okružen krasnim brežuljcima gdje odmah možete i zaigrati disc golf. Hotel ima unutarnji i vanjski termomineralni bazen te bogatu wellness ponudu (svijet sauna, masaže, detoksikacijske programe,slane sobe..) te svakako odvojite koji sat svog vremena za uživanje i relaksaciju .

Dan 2 - nedjelja
Prvi, odnosno drugi dan našeg druženja rezerviran je za odmor i disc golf igru. Ujutro ćemo organizirati casual rundu na terenu tik do hotela te se svi koji žele mogu pridružii. U ranim popodnevnim satima planiramo kraći izlet Međimurjem uz posjet Restoranu Terbotz gdje ćemo za vas organizirati vinsku probu i tradicionalnu večeru u 3 slijeda. Nakon večere se vraćamo u hotel Spa Golfer te vas prepuštamo opuštanju bazenima i welnessu resorta.

Dan 3 - ponedjeljak
Novi tjedan započinjemo slobodni jutrom kada možete odigrati 9 staza stalnog terena u sklopu golf terena odmah pored hotela, a poslije 11 sati se odjavljujemo iz hotela i krećemo za grad u susjednoj županiji, barokni Varaždin. Prošetati ćemo centrom grada uz stručno vodstvo našeg Hrvoja (Mr H), a makon upoznavanja ljepota i povijesti ovog krasnog grada, šetnju ćemo završiti u restoranu Bedem gdje nas očekuje ručak. Poslije ručka, vrijeme je za malo rekreacije te ćemo se uputiti do obližnjeg disc golf terena u Varaždinu i tamo provesti poslijepodne. Nakon igre, odlazimo za našu sljedeću destinaciju - Trakošćan, smještamo se u hotel i ponovno družimo uz buffet večeru.

Dan 4 - utorak
Mjesto Trakošćan poznato je po bajkovitom dvorcu iz 13.st. koji, smješten na brežuljku iznad jezera, plijeni svojom ljepotom i svakako je jedan od najljepših dvoraca u Hrvatskoj. Ukoliko se neki ipak žele diviti dvorcu iz daljine, mogu kroz jutro uživati u hotelskoj welness zoni i sauni s pogledom na dvorac. U podne napuštamo hotel i krećemo za Krapinu, mjesto gdje ćemo posjetiti Muzej krapinskih neandertalaca, ujedno i jedan od najsuvremenijih muzeja u regiji, izgrađen 2010.g. Nakon što, puni saznanja o postanku svijeta i prvim ljudima, napustimo muzej i Krapinu, vrijeme je za ručak u restoranu smještenom u baroknom dvorcu Mihanović. Nakon grofovskog ručka, nastavljamo put za grad Slunj gdje se predvečer smještamo u hotel Mirjana Rastoke. Po želji organiziramo kraći obilazak slikovitog mjestašca Rastoke poznatog po brojnim jezercima, slapićima i brzacima. Večera nas čeka u hotelu.

Dan 5 - srijeda
Srijedu započinjemo nešto ranije (8:00h) s obzirom da je ispred nas vrlo aktivan dan i mnoštvo toga za vidjeti i doživjeti. Prvo se zaustavljamo u najstarijem i najpoznatijem hrvatskom nacionalnom parku, Plitvičkim jezerima. Svojom iznimnom ljepotom očaravaju još davnina, pa ne čudi da se nalaze i na popisu UNESCO-ve svjetske baštine. Nakon 3-4 sata šetnje mostićima i putevima okruženim prekrasnim slapovima i brojnim jezerima, vrijeme je za nadoknadu potrošene energije pa ubrzo nakon nastavka puta stajemo u Korenici na laganom ručku. Spremni za nove pobjede, stižemo u Rudopolje na jedan od 4 javna hrvatska disc golf terena. Također, na ovom mjestu, svima koji vole osjetiti porast adrenalina u krvi, nudi se mogućnost vožnje na najdužem zip-lineu u Europi (1700m). U popodnevnim satima krećemo dalje za našu finalnu destinaciju, Poreč, ali putem stajemo i na večeru. Nakon par sati vožnje stižemo do Istarskog poluotoka i smještamo se Hotel.

Dan 6 - četvrtak
Buđenje uz more i udisanje svježeg morskog zraka s prozora vaših soba, svakako je poseban doživljaj stoga vam ostavljamo slobodno jutro za nastavak istog, odnosno za potrebni odmor, šetnju uz more, ili disc golf na obližnjem terenu. Nakon rekreacije vraćamo se u hotel pa krećemo na ručak u jedan od obližnjih restorana. Kad napunimo baterije, krećemo u obilazak tisućljetnog grada Poreča u kojem ćemo razgledati i drugo hrvatsko kulturno dobro s popisa UNESCO-ve liste svjetske baštine, Eufrazijevu baziliku. Ranokršćanski sklop jedini je cjeloviti sačuvan spomenik iz tog vremena u svijetu. Nakon kulturnog uzdizanja i obilaska Poreča, vraćamo se u hotel gdje nas čeka večera, a za one koji su i nakon 7 aktivnih dana ostali neumorni, nastavak druženja u baru.

Dan 7 - petak  
Za početak našeg zadnjeg dana ponovo ćemo zaigrati disc golf na terenu u Poreču. Nakon igre, vraćamo se u hotel na kratko osvježenje te krećemo na popodnevni izlet. Prvo ćemo se zaustaviti na ručku u tradicijskom restoranu, pa nastaviti dalje do grada Pula gdje ćemo razgledati rimski amfiteatar Arena te centar grada. Na povratku ćemo stati u obližnjoj craft pivovari i degustirati nekoliko vrsta piva, pa produžiti dalje do još jednog tipičnog istarskog restorana na večeru. U hotel, i na zasluženi odmor, se vraćamo oko 22 sata.

Dan 8 - subota 
Došao je i dan kada naš devetodnevni program završava. Nakon doručka, ovisno o vremenu leta većine putnika, krećemo za Zagreb (aerodrom). I vjerujemo da, uz kofere i eventualne suvenire, kući odnosite mnoštvo lijepih doživljaja i uspomena na ljepote naše zemlje, ali i na jedno novo malo društvo koje se dobro zabavilo u ovih tjedan dana Disc golfom po Hrvatskoj. Sretno!

UZ DOPLATU od 500 kn / 68 € / 78 US$:
Svi oni koji požele ostati u Hrvatskoj još jedan dan mogu nam se pridružiti na popodnevnom obilasku Zagreba, zajedničkoj večeri te noćenju u jednom od hotela u centru grada.

Dan 9 - nedjelja
Ovisno o terminu vašeg leta iz Zagreba kroz prijepodne možemo organizirati razgled nekog od muzeja ili pak posjet npr. escape room-u.