Disc golferski doček Nove Godine 2020

Pridružite nam se u Hrvatskoj na posebnom trodnevnom programu uz doček Nove 2020. u društvu s četverostrukom svjetskom prvakinjom Paige Pierce.

Za prijave i informacije javite nam se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cijena aranžmana će biti objavljena do 1.6.2019.

Cijena uključuje: Prijevoz, turističkog pratitelja, 4 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama, jamčevina za paket aranžmane i osiguranje od odgovornosti, organizaciju i realizaciju programa, sve obroke navedene u programu i ulaznice za sve sadržaje iz programa, jedan disk s posebnim printom.
Cijena za smještaj u jednokrevetnu sobu može se dobiti na upit.

Za ovaj program vrijede opći uvjeti poslovanja DMK Vall 042 d.o.o. te je osigurana jamčevina po ugovoru br. 294094000005 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Preporučamo uplatu paketa putnog osiguranja. Osigurana je polica osiguranja od odgovornosti broj 078700018387 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin

Program aranžmana
Dani prije 28.12.
Ako zbog jeftinijih avionskih kararata u Hrvatsku stižete prije 28.12. javite nam se i ponudit ćemo vam nekoliko opcija smještaja i sadržaja te dogovoriti uključivanje u redovan paket program.

Dan 1 - subota, 28.12.

Najkasnije u 15 autobusom krećemo u smjeru Motovuna s aerodroma u Zagrebu. Ako dolazite na neki drugi aerodrom ili nekim drugim prijevoznim sredstvom možemo, uz doplatu, organizirati i druge transfere do Motovuna.
Oko 19 sati se smještamo u sobe u Vili Borgo nakon čega slijedi naša prva zajednička večera i vinska proba u jednom od obližnjih restorana. Nakon večere, svi koji nisu preumorni od puta, dobrodošli su da se s nama presele u prizemlje Vile Borgo i tamo nastave večernje druženje uz društvene igre ili neformalan razgovor.

Dan 2 - nedjelja, 29.12.
Nakon doručka zajednički krećemo autobusom za grad Poreč (45 minuta vožnje) gdje je uređen montažni disc golf teren od 13 staza na kojem ćemo odigrati jednodnevni turnir u dvije runde. Naša turnirska baza biti će restoran Arlen smješten uz sam disc golf teren, gdje ćemo između dvije runde igre, imati i ručak. Kad odigramo i drugu rundu te proglasimo pobjednike, oko 17 sati ćemo se uputiti u centar Poreča, pa razgledati ovaj tisućljetni grad i kulturno dobro s popisa UNESCO-ve liste svjetske baštine, Eufrazijevu baziliku. Ranokršćanski sklop jedini je cjeloviti sačuvan spomenik iz tog vremena u svijetu. Nakon razgleda grada druženje ćemo nastaviti na gradskom trgu gdje je uređen Adventski dio s brojnim kućicama na kojima se nudi kuhano vino, fast food hrana, a s razglasa se čuje blagdanska muzika. Večera je u vlastitom aranžmanu (fast food s kućica ili neka druga opcija), a polazak prema Motovunu planiran je  za kasniji termin, oko 22 sata.

Dan 3 –  ponedjeljak, 30.12. 
Nakon duže zabave večer prije, ovo jutro ostavit ćemo vam slobodno za duži san i odmor, ali za one koji ga žele provesti aktivno biti će prilike i za poneku disc golf igru. Krajem prijepodneva uputit ćemo se prema Pazinu, gradiću u samom središtu Istarskog poluotoka u kojem ćemo razgledati muzej smješten u srednjovjekovnom dvorcu, pa prošetati gradskim središtem. Nakon kratke šetnje, ponovno ćemo sjesti u autobus i krenuti na ručak u jedan od obližnjih tradicijskih restorana, pa dalje prema gradiću Labinu iz kojeg se pruža krasan pogled prema Kvarnerskom zaljevu. U Labinu ćemo razgledati muzej te centar grada pa krenuti na degustaciju vina u obližnjoj vinariji. Slijedi nam još jedna vožnja autobusom, razgledavanje pitoresknih istarskih mjestašca i večera u još jednom ugodnom istarskom restoranu. U Motovun se vraćamo do 21 sat, i prema želju nastavljamo druženje u Villi Borgo.

Dan 4 - utorak, 31.1.
Program posljednjeg dana 2019. godine krenuti će oko 9 sati kada ćemo se uputiti u grad Pulu na podnevni doček Nove godine. Odmah po dolasku razgledat ćemo rimski amfiteatar Arenu, pa stati u supermarketu kako bi kupili sve što vam treba za sam večernji doček, i onda se uputiti dalje na program dočeka u podne. Nakon odbrojavanja i vesele proslave, druženje ćemo nastaviti u centru Pule na Adventskom trgu. Nadalje, oko 14:30 sati ćemo krenuti na ručak u Agroturizam Ograde. U Motovun ćemo se vratiti do 18 sati kako bi imali vremena odmoriti i pripremiti se za večernji program i doček 2020. godine.
Od 20 sati ćemo se okupiti u našoj Vili gdje započinjemo s zabavnim druženjem koje će potrajati sve to ranih sati 1. siječnja.

 Dan 5 - srijeda, 1.1.
Kad se oporavimo od slavlja, u kasnim jutarnjim satima napuštamo Motovun te odlazimo svojim domovima.

Svi koji žele mogu nam se pridružiti i u nastavku ovog programa u kojem ćemo kroz još 4 dana putovati kroz Hrvatsku i dobro se zabaviti. Više o tome potražite na zasebnoj stranici.