Disc golferski Advent 2019

Pridružite nam se u Hrvatskoj na sedmodnevnom programu u vrijeme Adventa 2019. u društvu s peterostrukom svjetskom prvakinjom Paige Pierce.

Za prijave i informacije javite nam se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cijena aranžmana iznosi 6.240 kn / 840 € / 950 US$ i uključuje:
  - 7 noćenja u Spa Golfer hotelu u dvokrevetnoj sobi, s doručkom (hotel website)
  - prijevoz autobusom na izlete u Zagreb, Ljubljanu, Budimpeštu i Beč
  - turnir u Toplicama Sveti Martin (2 runde u 2 dana), dva ručka
  - zajednička večera 1. dan programa
  - team building program
  - disc golf poduka (klinika) s Paige Pierce
  - turističkog pratitelja
  - jamčevinu za paket aranžmane i osiguranje od odgovornosti
  - organizaciju i realizaciju programa

U cijenu nije uključeno:
  - obroci (ručkovi i večere koji nisu navedeni u programu, obroci na izletima)

Doplate:
  - transferi s aerodroma i na aerodrom (ovisno o aerodromu na koji se dolazi i broju osoba koje korite transfer, do 370 kn / 50 € / 56 US$ za 1 transfer )
  - smještaj u jednokrevetnoj sobi (840 kn / 113 € / 126 US$)
  - dodatni boravak nakon osnovnih 7 dana

Za ovaj program vrijede opći uvjeti poslovanja DMK Vall 042 d.o.o. te je osigurana jamčevina po ugovoru br. 294094000005 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin. Preporučamo uplatu paketa putnog osiguranja. Osigurana je polica osiguranja od odgovornosti broj 078700018387 s Croatia osiguranjem d.d. Varaždin

Program aranžmana
Dani prije 6.12.
Ako zbog jeftinijih avionskih kararata stižete prije 6.12. javite nam se i ponudit ćemo vam nekoliko opcija smještaja i sadržaja te dogovoriti uključivanje u redovan paket program, bilo u Hrvatskoj ili Mađarskoj

Dan 1 - petak, 6.12.

Najkasnije u 15 autobusom krećemo u smjeru Motovuna s aerodroma u Zagrebu. Ako dolazite na neki drugi aerodrom ili nekim drugim prijevoznim sredstvom možemo, uz doplatu, organizirati i druge transfere do Motovuna.
Oko 19 sati se smještamo u sobe u Vili Borgo nakon čega slijedi naša prva zajednička večera i vinska proba u jednom od obližnjih restorana. Nakon večere, svi koji nisu preumorni od puta, dobrodošli su da se s nama presele u prizemlje Vile Borgo i tamo nastave večernje druženje uz društvene igre ili neformalan razgovor.

Za informacije o programu koji se nakon 8 osnovnih dana nastavlja u Varaždinu, otvorite zaseban članak.