Disc golfom po Hrvatskoj

Pridružite nam se u Hrvatskoj, ponesite diskove i pustite da vas uz šetnju po različitim disc golf lokacijama upoznamo s našom zemljom, njenom prirodom, kulturom i gastronomijom.

Program Disc golfom po Hrvatskoj vam donose tvrtke Lagoda j.d.o.o. i DMK Vall 042 d.o.o. koje od 2011. godine zajedno razvijaju disc golf u Hrvatskoj i regiji te su organizirale preko 90 međunarodnih disc golf turnira, među kojima i Europsko prvenstvo 2018. godine. Sudionici na turnirima koje je organizirao ovaj duo dolazili su iz 30-ak država iz cijelog svijeta, a među njima su bila i svjetski poznata imena poput Paige Pierce, Simon Lizotte, Philo Brathwaite, John Baldwin i mnogih drugih.
U kolovozu 2022. u Varaždinu je održano svjetsko ekipno prvenstvo sa preko 250 igrača iz 25 zemalja, a u lipnju 2023. održat će se turnir Euro Tour Pro Forester na kojem je najavljen dolazak svjetskog prvaka, amerikanca Paula McBetha.

Za prijave i informacije javite nam se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U 2023. ovaj program organiziramo na upit za grupe od 4 i više osoba.
Cijena aranžmana je 1000 € ili 1088 US$. 

Cijena uključuje: Prijevoz turističkim klimatiziranim vozilom ili klimatiziranim autobusom, voditelja putovanja, 7 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelima s 4 zvjezdice, jamčevina za paket aranžmane i osiguranje od odgovornosti, organizaciju i realizaciju programa, sve obroke navedene u programu (5  večera i 2 ručka) i ulaznice za sve sadržaje iz programa.
Cijena za smještaj u jednokrevetnu sobu može se dobiti na upit.

Program aranžmana

Dan 1 - subota
Bilo kada kroz dan, ovisno odakle stižete, naš tim vas s veseljem očekuje u Toplicama Sveti Martin. Smještamo vas u luksuzni Spa Golfer hotel, okružen krasnim brežuljcima gdje odmah možete i zaigrati disc golf. Hotel ima unutarnji i vanjski termomineralni bazen te bogatu wellness ponudu (svijet sauna, masaže, detoksikacijske programe,slane sobe..) te svakako odvojite koji sat svog vremena za uživanje i relaksaciju (jer sljedećih dana čeka nas nešto aktivniji tempo).
U program je uključena zajednička večera u hotelskom restoranu,a svi koji nisu preumorni od puta, dobrodošli su da se s nama presele u Pub Potkova i nastave večernje druženje.

Dan 2 - nedjelja
Kroz jutro ste slobodni raditi što vas je volja, bilo uživati u bazenima i na masažama ili pak igrati disc golf ili se baviti nekom drugom dostupnom aktivnošću (šetanje, vožnja bicikla,..). Nakon što ste proveli jutro po svom izboru i eventualno ručali u jednom od predloženih restorana, vrijeme je da malo upoznate kraj u kojem se nalazite. U 15:00h krećemo autobusom u razgled najsjevernijeg dijela Hrvatske, bregovitog i vinorodnog Međimurja. Posjetiti ćemo i stari mlin na rijeci Muri gdje ćemo kušati tradicionalnu međimursku gibanicu. Naš obilazak završavamo u restoranu Terbotz koji u svom sastavu ima i dojmljiv vinski podrum gdje ćemo, uz večeru, kušati i nekoliko vrsta vina karakterističnih za ove krajeve. Restoran Terbotz poznat je i po gastronomskim specijalitetima tako da na spavanje zasigurno nećete otići gladni.

Dan 3 – ponedjeljak
Ponedjeljak započinjemo doručkom te se odjavljujemo iz hotela i krećemo za grad u susjednoj županiji, barokni Varaždin. Usput ćemo prvo posjetiti varaždinski disc golf teren i tamo odigrati rundu-dvije. Nakon aktivnog jutra, smještamo se u hotel te vam ostavljamo slobodno vrijeme do rane večere koja nas čeka u restoranu Bedem poznatom po specijalitetima dvojice nagrađivanih kuhara ujedno i vlasnika restorana. No, prije  večere svi ćemo zajedno prošetati centrom grada i upoznati se s glavnim znamenitostima.

Dan 4 - utorak
U utorak ujutro se odjavljujemo iz hotela te krećemo prema mjestu Trakošćan poznatom po bajkovitom dvorcu iz 13.st. koji, smješten na brežuljku iznad jezera, plijeni svojom ljepotom i svakako je jedan od najljepših dvoraca u Hrvatskoj. Nakon posjete muzeja, krećemo za Krapinu, mjesto gdje ćemo posjetiti Muzej krapinskih neandertalaca, ujedno i jedan od najsuvremenijih muzeja u regiji, izgrađen 2010.g. Nakon muzeja slijedi organizirani ručak nakon kojeg nastavljamo put za grad Slunj gdje se predvečer smještamo u hotel Mirjana Rastoke. Po želji organiziramo kraći obilazak slikovitog mjestašca Rastoke poznatog po brojnim jezercima, slapićima i brzacima.

Dan 5 – srijeda
Srijedu započinjemo bogatim doručkom s obzirom da je ispred nas vrlo aktivan dan i mnoštvo toga za vidjeti i doživjeti. Prvo posjećujemo najstariji i najpoznatiji hrvatski nacionalni park, Plitvička jezera. Svojom iznimnom ljepotom očaravaju još davnina, pa ne čudi da se nalaze i na popisu UNESCO-ve svjetske baštine. Nakon 3-4 sata šetnje mostićima i putevima okruženim prekrasnim slapovima i brojnim jezerima, vrijeme je za nadoknadu potrošene energije pa ubrzo nakon nastavka puta stajemo na ručku.  U popodnevnim satima krećemo dalje za našu finalnu destinaciju, Rabac. Nakon par sati vožnje stižemo do Istarskog poluotoka i smještamo se tik do mora u Hotel Sanfior.


Dan 6 – četvrtak
Buđenje uz more i udisanje svježeg morskog zraka s prozora vaših soba, svakako je poseban doživljaj stoga vam ostavljamo slobodno jutro za nastavak istog, odnosno za potrebni odmor, šetnju uz more, ili što već poželite raditi. U ranim popodnevnim satima posjetiti ćemo obližnji Park skulptura koji čuva čak 94 skulpture slavnih hrvatskih i svjetskih umjetnika. Na ovome mjestu postaviti ćemo manji montažni disc golf teren te ćete imati priliku za igru u ovakvom posebnom umjetničkom okružju. Predvečer ćemo razgledati grad Labin i posjetiti jednu lokalnu vinariju u kojoj ćemo uz vinsku probu uživati i u ukusnoj istarskoj večeri.

Dan 7 – petak
Za početak našeg zadnjeg dana ostavljamo vam slobodan dio jutra kako biste uživali u bazenima ili pak šetnji uz more. Oko podneva krećemo na izlet u unutrašnjost Istre. Posjećujemo pitoreskni gradić Motovun i tisućljetni grad Poreč u kojem ćemo razgledati i drugo hrvatsko kulturno dobro s popisa UNESCO-ve liste svjetske baštine, Eufrazijevu baziliku. Ranokršćanski sklop jedini je cjeloviti sačuvan spomenik iz tog vremena u svijetu. Nakon kulturnog uzdizanja i obilaska Poreča, vrijeme je za našu zadnju zajedničku večeru, barem za ovaj puta. Nakon večere vraćamo se u hotel na noćenje ili pak, za one koji su i nakon 7 aktivnih dana ostali neumorni, nastavak druženja u baru.

Dan 8 - subota
Došao je i dan kada naš sedmodnevni program završava. Nakon doručka, ovisno o vremenu leta većine putnika, krećemo za Zagreb (aerodrom). I vjerujemo da, uz kofere i eventualne suvenire, kući odnosite mnoštvo lijepih doživljaja i uspomena na ljepote naše zemlje, ali i na jedno novo malo društvo koje se dobro zabavilo u ovih tjedan dana Disc golfom po Hrvatskoj. Sretno!