O nama

Tvrtka posluje od 1995. godine, prvo kao Vall 042, a 2014. postaje destinacijska menadžment kompanija i mijenja ime u DMK Vall 042.

Djelatnosti kojima smo posvećeni su organizacija događanja, nakladništvo, djelujemo kao turistička agencija, ali se bavimo i dizajnom i produkcijom te organiziramo i osmišljavamo team building programe.

Provodimo i brojne, značajne projekte kao što je Međunarodni sajam „Lov, ribolov, priroda, turizam“ koji je već tradicionalna varaždinska manifestacija i najveća godišnja priredba vezana uz lov i ribolov u Hrvatskoj, ali i u ovom dijelu Europe. Na gotovo 2.000 m2 uređenih izložbenih prostora svake godine predstavlja se 100 - tinjak izlagača iz Hrvatske i drugih zemalja.

Radimo i na obogaćivanju turističke ponude i razvoju novih turističkih proizvoda kroz projekt Okusi Hrvatske tradicije koji realiziramo u partnerskom odnosu Županijskih - lokalnih Turističkih zajednica, a pritom je osnovni cilj unapređenje ponude tradicijskih lokalnih jela, pića i proizvoda u dnevnoj ponudi ugostiteljskih objekata te na toj osnovi sadržajniji razvoj eno-gastronomskog turizma. Također, informiramo putničke agencije i turoperatore o sadržaju i kontaktima isključivo hrvatske turističke ponude kroz projekt, odnosno stručni turistički časopis Way to Croatia koji se pojedinačno dostavlja kao besplatno izdanje u 47 zemalja širom svijeta i to putničkim agencijama, turoperatorima, putničkim novinarima te turističkim medijima.

Projekt Turistička burza PUT međunarodnog je karaktera, a jedan je od značajnijih hrvatskih turističkih susreta koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara, a koja se već 19 godina održava svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji. 

Proaktivna smo kompanija, a bogato iskustvo iz raznih područja povezano s jasnom vizijom pokreće nas i rezultira značajnim poslovnim uspjesima, a sve kako bismo zadovoljili širi društveni interes, ali i kvalitetno odgovorili na konkretne zahtjeve.


Opći podaci

DMK Vall 042 d.o.o.
društvo s ograničenom odgovornošću, putnička agencija, nakladništvo, usluge i proizvodnja

Ivana Cankara 9a, 42000 Varaždin
Direktor i voditelj poslova: Maja Šimenc, organizator i posrednik
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , tel. +385 99 819 6432
Radno vrijeme tvrtke: od 08 do 16h
Radno vrijeme za rad s korisnicima: od 09 do 15h
Upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Varaždinu, br. 070037768
OIB: 66713702162
Nadležno tijelo za službeni nadzor djelatnosti turističke agencije je Državni inspektorat, Šubićeva 29, 10000 Zagreb.
Sukladno članku 6. Točka 3. Zakona o pružanju usluga u turizmu obavještavamo potrošače da eventualno nezadovoljstvo za pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi te isti dostaviti putem elektroničke pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Maja Šimenc

Maja Šimenc

Direktorica

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dinko Šimenc

Dinko Šimenc

Voditelj projekta

+385-98-193-6437
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Borislav Šimenc

Borislav Šimenc

Prokurist

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tina Šimenc

Tina Šimenc

Administrator

+385-98-865-561
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

DMK Vall 042

Ivana Cankara 9a

Varaždin
HR-42000
Hrvatska
+385 99 819 6432