Poslovno-turistička burza PUT

Turistička burza PUT, jedan od značajnijih hrvatskih turističkih susreta koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara, a koja se već više od 20 godina održava svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji.

Osim radno-poslovnog dijela kojem je osnovni cilj predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim raspravama i prezentacijama te aktivnim druženjem sudionika. Sve to burzu PUT čini svih ovih godina cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem. To najbolje potvrđuje činjenica da su u njenom prošlogodišnjem radu sudjelovali predstavnici 96 turističkih subjekata iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Italije, Češke, Slovačke, Bosne i Hercegovine te predstavnici 10-tak domaćih i inozemnih medija. U okviru burze, održava se i svečanost dodijele tradicionalnih godišnjih nagrada Simply The Best  koje zajednički dodjeljuju Udruga Hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički časopis Way to Croatia.

Proteklih 21 godinu domaćini-suorganizatori bila su sljedeća turistička odredišta: Varaždin, Sisak, Opatija, Ogulin, Bjelolasica, Petrčane, Vodice, Tuheljske toplice, Brela, Šibenik, Toplice Sveti Martin, Mali Lošinj, Zagreb, Malinska, Poreč, Rabac, Trakošćan, Marija Bistrica, Split, Varaždin, Gradac ,Selce i Velika Gorica.
 
24. izdanje burze održati će se od 10. do 12. Travnja / Aprila 2024. godine u Biogradu na Moru. Domaćin će nam biti Turistička zajednica Biograda na Moru.

Za više informacija o Burzi posjetite web stranicu www.burza-put.com