Tajland - Koh Samui - individualno putovanje

Tajalnd - Koh Samui - individualno putovanje

Termin: na upit
Trajanje: 11 dana, 8 noćenja (moguće korigirati na upit)

CIJENA: na upit

Putovanje u egzotični Tajland je uvijek dobra ideja, a posebno u zimskim mjesecima kada nam najviše nedostaje samo malo topline i ljetnog sunca. Otok Samui je poznat po netaknutoj prirodi i kilometarskim pješčanim plažama te tirkizno plavom moru. Najbolje razdoblje za posjetiti Tajland je od studenog do travnja budući da je tada takozvani hladni i suhi period. Klima na otoku je vrlo ugodna, a temperature se u zimskim mjesecima kreću od 25-30°C. 
Iako se na otoku nalazi nekoliko zanimljivih mjesta, mi preferiramo smještaj u naselju Fisherman`s Village. Isto  ocrtava tajlandsku tradiciju i kulturu te se smatra najugodnijim turističkim naseljem na otoku budući da pruža izvrstan spoj dinamike i mira koji vam je potreban na vašem odmoru. Također, iako je ovo turistička destinacija, nećete se morati boriti za mjesto na prepunim plažama niti će vam veliki kompleksi hotela zaklanjati pogled.
Naše predložene opcije za smještaj su sobe u manjem resortu u samom centru svih zbivanja (no bez automobilskog prometa) s plažom doslovno preko puta ceste (povoljnija opcija A) ili pak tik do same plaže u manjem boutiq hotelu s vanjskim bazenom i barom (luksuznija opcija B) unutar vlastitog lijepo uređenog dvorišta. Ovaj hotel je udaljen svega par minuta hoda od spomenute ulice gdje sve vrvi od restorana, barova, welness centara, trgovina i svega što vam može zatrebati na vašem zimskom ljetovanju. Putovanje je zamišljeno kao odmor, prilika da se malo odmorite i napunite suncem i vitaminom D, ali svi koji će željeti i malo istraživati, moći će bez problema rezervirati razne izlete koji su svakodnevno u ponudi (i preko naše agencije).

Paket aranžman uključuje:

  • zrakoplovnu kartu s uključenim pristojbama Zagreb – Koh Samui - Zagreb (Qatar Airways kompanija, s presjedanjem u Dohi i Bangkoku)
  • 8 noćenja na otoku Samui u hotelu s doručkom (1/2 u dvokrevetnoj sobi/bungalovu)
  • Transfer od Koh Samui aerodroma do hotela i od hotela do Koh Samui aerodroma
  • troškove organizacije i pripreme putovanja
  • jamčevinu

Paket aranžman ne uključuje:

  • izradu viza za Tajland (mogućnost posredovanja agencije)
  • fakultativne izlete i razgledavanja
  • doplatu za 1/1 sobu – cijena na upit
  • putno zdravstveno osiguranje i polica od otkaza putovanja
  • dodatne usluge, obroke, izlete i sve što nije navedeno pod stavkom “cijena organizacije putovanja uključuje”
Galerija slika