Tajland - Koh Samui

Putovanje u egzotični Tajland je uvijek dobra ideja, a posebno u zimskim mjesecima kada nam najviše nedostaje malo topline i ljetnog sunca. Upravo zato, ponukani vlastitim potrebama, vodimo vas na prekrasan otok Koh Samui. Samui je poznat po netaknutoj prirodi i kilometarskim pješčanim plažama te tirkizno plavom moru. Klima na otoku je vrlo ugodna, a temperature se u zimskim mjesecima kreću od 25-30°C.  

Iako se na otoku nalazi nekoliko zanimljivih mjesta, mi preferiramo smještaj u naselju Fisherman`s Village. Isto  ocrtava tajlandsku tradiciju i kulturu te se smatra najugodnijim turističkim naseljem na otoku budući da pruža izvrstan spoj dinamike i mira koji vam je potreban na vašem odmoru. Također, iako je ovo turistička destinacija, nećete se morati boriti za mjesto na prepunim plažama niti će vam veliki kompleksi hotela zaklanjati pogled.
Putovanje je zamišljeno kao odmor, prilika da se malo odmorite i napunite suncem i vitaminom D, ali svi koji će željeti i malo istraživati, moći će bez problema rezervirati razne izlete koji su svakodnevno u ponudi (i preko naše agencije).

pigisland


Zašto vas vodim baš na Koh Samui?
Zato jer se tamo osjećam kao kod kuće, kao u svojoj zimskoj "ljetnoj rezidenciji". :) Naime, već 4 zime provodim godišnji odmor upravo na ovom otoku gdje me doveo sport kojim se bavim, disc golf. No, iako sam prvi puta došla kako bih igrala turnir i družila se s igračima iz cijelog svijeta, ljubav prema Aziji i ovom otoku je bila momentalna. Tako da je za mene, iako više volim upoznavati nova mjesta nego ponavljati zemlje koje posjećujem, odmah postalo jasno: "ovo je mjesto gdje ću se vraćati svake zime"! I tako se s vremenom i rodila ideja da se ova ljubav i svo stečeno iskustvo vezano uz ovaj otok pretoči u posao jer najbolji smo kad radimo ono što volimo, zar ne? ;)

Maja, voditeljica putovanja