Turistička agencija

Upoznavanje novih mjesta, uživanje, ali i istraživanje i isprobavanje novih stvari glavne su odrednice svakog tko se uputi u nepoznato pa tako svaki turist, dolazeći u novo okruženje u kojem se nije uvijek lako snaći i pronaći ono najbolje što pojedino mjesto nudi, želi što kvalitetnije provesti svoj odmor te mu je samim time nužna pomoć kod otkrivanja brojnih zanimljivosti pojedine lokacije, ali i običaja utkanih u mentalitet domicilnog stanovništva.

Učinite to na najbolji mogući način, uz naše stručno vodstvo, kreirajući odmor u potpunosti prema vlastitim željama i u vašem ritmu, ali uz savjetovanje i pomoć kod odabira sadržaja koje određena lokacija nudi od strane vrhunskih poznavatelja istog.

Za grupe i pojedince nudimo usluge smještaja, izleta i brojne druge programe koje kreiramo u suradnji s klijentom, sukladno njegovim željama i potrebama te kreiramo paket aranžmane za inozemne klijente.

Jedini u Hrvatskoj nudimo i program disc golf turizma, odnosno aktivnog odmora za sve strastvene igrače disc golfa, ali i početnike te njihove prijatelje i obitelj.